EL FESTIVAL (H)ORIGINAL TANCA L’EXPOSICIÓ AL SANTA MÒNICA

Hi ha diumenges i diumenges. Ahir era diumenge (24 de setembre) i no era tarda de sofà. Era tarda de poetes i músics, de ministres convertides en gegantes, de Blanco White, d’éssers elèctrics i de venir, amor, i que jo no hi sigui.

Perquè vam celebrar la cloenda de l’exposició Generació (H)original al Centre Arts Santa Mònica amb una festassa a la que van actuar la Ivette Nadal, Barba Corsini, Pentina’t Lula i Jansky.

La festa es va omplir de poetes i amics (encara que algun dels cartells insisitia en que erem enginyers), que, amb mitja hora més, haguessin acabat movent l’esquelet a base de bé.

I tot això en un moment en el que el govern espanyol acabava d’intervenir els comptes de la Institució de les Lletres Catalanes (entre d’altres, tal i com recordava la Laura Borràs) i per tant cap dels participants no tenia cap garantia de cobrar l’actuació. I tot i així van voler ser-hi i tocar, i arriscar-se. Per això va ser un diumenge diferent, perquè una vegada més es va demostrar que moltes passions juntes fan una gran força imparable.

Gràcies a tots i a totes per ser-hi! Moltes!

Us deixem amb algunes fotografies del fiestón.

festival horiginal-1

festival horiginal-2festival horiginal-3festival horiginal-4festival horiginal-5festival horiginal-6festival horiginal-7festival horiginal-8festival horiginal-10festival horiginal-11festival horiginal-12festival horiginal-13festival horiginal-14festival horiginal-15festival horiginal-17festival horiginal-18festival horiginal-19festival horiginal-20festival horiginal-21festival horiginal-22festival horiginal-23festival horiginal-24festival horiginal-25festival horiginal-26festival horiginal-27festival horiginal-28festival horiginal-29festival horiginal-30festival horiginal-31festival horiginal-32festival horiginal-33

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s