GENERACIÓ (H)ORIGINAL_el projecte

Aquest és un projecte fotogràfic, i vol ser un retrat coral representatiu d’una generació de poetes que ha orbitat al voltant del bar (H)original de Barcelona. Un espai de trobada i de relacions poètiques que amb els anys ha esdevingut un dels centres neuràlgics de la poesia del nostre país.

Volem retratar aquesta etapa de 15 anys (2000-2015) de poesia quasi ininterrompuda, de nova generació (poetes quasi tots nascuts als voltants del 80, com Jaume C. Pons Alorda, Eduard Carmona, Ivette Nadal, Albert Forns, Mireia Calafell, Eduard Escoffet…) i d’uns referents que han tingut i reivindicat (com Francesc Garriga, Màrius Sampere, Tomàs Àrias i un llistat de veus imprescindibles).

Un projecte que ha de culminar amb una exposició i un llibre amb tots els retrats realitzats.

Amb aquest blog volem anar fent una petita crònica de les sessions fotogràfiques que anem tenint amb cada un d’ells i compartir les nostres expèriències en aquesta aventura.

Un viatge que volem recórrer de la mà de la il·lusió i de la reivindicació per la bellesa, per la paraula viva i renovadora, i també de la personalitat de cada poeta (H)original. Un viatge fascinant i ple de coneixences.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s